diumenge, 6 de maig del 2012

Varietat d'entrepans i originalitats

Al mercat d'Alaquàs n'hi ha un baret menut i polit per a esmorzar i dinar. Els esmorzars són del més variat de la contornada, com es pot vore al mostrador. Hi ha els clàssics d'embotits i llom, però també acompanyaments diversos com les carxofes o les faves fregides, arrebossats cruixents com els d'abadetxo i calamars, carn empanada però també calamarets o formatge fresc a la planxa, que són menys habituals als esmorzars de bar.




També compten amb els habituals rebolicats d'ou, però que ací poden ser originals com el d'ou amb gambes, pernil i creïlla. I alguns dies tenen all-i-pebre d'anguila! Tot servit o acompanyat d'un pa cruixent.

El Bar del Mercat d'Alaquàs (c/Vicent Andrés Estellés), és un lloc molt recomanable per a disfrutar de l'esmorzar els dies que el mercat està obert. Fa dinars però tanca per les nits.

1 comentari: