dimarts, 26 de juliol del 2011

Entrepans del Club

L'interés per la cuina dels últims anys ha generat blogs, webs, programes de ràdio i televisió, etc. Parlar de cuina i gastronomia en qualsevol espai de comunicació sembla imprescindible. Així TV3 ha afegit a les seues webs la del Club de Cuines on, entre altres, es pot trobar aquest entrepà sense nom, però qualificat de bon entrepà.

No és el mateix parlar d'un entrepà que no veiem que parlar d'un entrepà amb aquest detall visual.

3 comentaris:

  1. Quina gràcia! aquest entrepà és meu ;) abans d'obrir el blog TastaRutes participava molt sovint al portal del Clubdecuines, si em busques sóc l'usuària betflorensa, hi tinc moltes receptes! i una de les que hi vaig aportar va ser aquest entrepà, que certament no té nom! Vaig considerar que la recepta d'un bon entrepà se la fa cadascú a la seva mida, així que el que volia era més aviat parlar dels bons entrepans i no pas donar la recepta d'un entrepà bo, no sé si m'explico!!

    ResponElimina
  2. Per cert! no sé si te l'has mirat... però juntament amb l'entrepà hi vaig deixar aquest link: http://www.cheeseandburger.com/ és una pàgina d'entrepans tipus hamburguesa... on realment les imatges valen més que mil paraules!

    ResponElimina
  3. Curiosa coincidència, Bet, i gràcies pel suggeriment ;-)

    ResponElimina