dijous, 2 d’agost del 2012

Pastisseria i bons entrepans

A Paterna, frontera amb Burjassot, en direcció al Barri de la Coma n'hi ha una pastisseria de dolços deliciosos, però amb unes coques i altres elements de forn salats que res tenen a envejar. Entre aquestes menges n'hi ha entrepans, però no uns entrepans qualsevol. Entre les qualitats destacaria el pa (al tindre forn, està cruixent) i l'abundant mescla que sol incloure verdures, fresques o torrades. Explicaré els dos últims exemples.

Entrepà vegetal amb albergínia i carabasseta torrada, tallades molt fines, formatge fresc d'untar amb orenga i tomata fresca. Com es pot vore a la imatge, abellidor.

El segon no tenia nom però era un festival d'ingredients: formatge de fondre, llom a la planxa molt finet, truita francesa, tomata fresca i formatge fresc d'untar amb orenga. Impressionant!

La pastisseria Angresola està al carrer Santa Gemma, 4 de Paterna. Si hi passeu, tasteu el salat però no vos resistiu al dolç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada