dissabte, 15 d’octubre del 2011

Entrepà amb salmó fumat de Pepa

El que per a mi era un aperitiu es va convertir un dia en un entrepà saludable. Jo havia tastat la bona combinació que fa el salmó fumat amb la mantega sobre una rosqueta de pa, i un bon dia, la meua amiga Pepa em va fer una versió en entrepà i saludable: salmó fumat amb formatge fresc.

Es una recepta on el sabor del salmó continua dominant i, a més, permet gaudir dels seus beneficis nutritius (omega-3, ajuda a reduir el colesterol...) sense afegir els greixos de la mantega. També és molt fàcil i ràpid de preparar, especial per a nits d'estiu on la festa és més important que el que mengem, com aquella nit que vaig descobrir aquest entrepà.

Casualment he trobat una versió a la Setmana dels Entrepans que va fer el programa Cuines de TV3 l'any 2000: fregint el formatge i afegint mostassa. En la varietat està el gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada