diumenge, 18 de setembre del 2011

Un entrepà palentí

Les vacances de vegades s'omplin amb viatges. Aquesta vegada Palència i la Tierra de Campos han sigut el destí i, a banda de romànic bellament executat i conservat, m'he trobat, un poc més al nord, un entrepà saborós.

El poble es diu Alar del Rey i va nàixer amb motiu de la construcció del Canal de Castilla, que pretenia obrir comunicació fluvial entre Castella i el Mar Cantàbric. De fet, el lloc on naix aquest canal és un bonic lloc per passejar o reposar, com es pot vore ací baix.

En aquest poble està el Restaurante La Cueva on tenen com a especialitat de la casa l'entrepà de truita de xoriço. D'entrada no sembla un entrepà especial, però puc assegurar que ni el pa és qualsevol pa, sino un de ben cruixent, ni el xoriço fa el gust d'altres de la mateixa espècie, sino molt més intens i alhora elegant. Malauradament els blogs no han avançat suficientment com per a poder demostrar-ho amb un tast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada