dilluns, 8 d’agost del 2011

Dos entrepans versionats

Els entrepans m'agraden molt, però més encara si no els he de preparar, així que qualsevol excusa és bona, sobretot ara en estiu, per a sopar uns entrepans en la terrassa d'una bar. Ací n'hi ha dos exemples.



Entrepà Felip. Un entrepà clàssic valencià és el Blanc i Negre, amb una botifarra de ceba i una llonganissa. Al Bar San Francisco d'Alaquàs han fet una versió afegint creilles pobres (tallades redones i fregides amb all). La versió de la foto té un altre ingredient més: all-i-oli.









Entrepà Almussafes. D'aquest entrepà n'hi ha diverses versions, però la més clàssica és sobrassada, formatge i ceba fregida. En el cas de la fotografia s'ha fet una versió per a un que no li agrada el formatge: canviar-lo per pernil.







Aquests entrepans, amb el pa ben tostat, i versionats per la clientela (quina paciència han de tindre els cuiners!) els podeu trobar al Bar San Francisco (familiarment conegut com a Sanfran), al Passatges Amadeo Aguilar d'Alaquàs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada