Per una banda, perquè la prenc prestada al blog de gastronomia que em va enganxar des del primer moment pel seu disseny senzill i les seues magnífiques fotografies. Tot i que no sempre coincidisc en gustos, el fet d'incloure visites a restaurants, receptes elaborades, receptes casolanes, la manera d'explicar-ho i la completíssima llista d'enllaços a altres blogs de cuina en català, han fet d'Olleta de Verdures el meu blog de referència.
Per altra banda, la recepta en sí és de l'estil dels meus entrepans: senzilleta i fàcil. Els entrepans que faig no són massa elaborats, per això començar amb l'Entrepà de peix fregit de l'Olleta de Verdures és una manera de fer homenatge als entrepans amb pocs ingredients, inclús sobrats d'altres menges, però que, de vegades, per elements aliens a l'entrepà són un aliment deliciós.
Visca l'Olleta de Verdures i visquen els entrepans senzills, senzills.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaConxa, moltes gràcies pel teu comentari i moltes gràcies per agafar-nos com a referent d'algunes de les coses que t'agraden...
ResponEliminaFelicitats per haver posat en marxa el bloc i pels primers blocs: per mi està clar que has trobat el teu fil, el teu discurs. I això dóna molta vida a un bloc!
Endavant les atxes!!!
Gràcies Massitet per la visita i la publicitat al facebook, una autèntica presentació en societat vistes les visites rebudes des d'ahi. Ens seguim veient.
ResponElimina