Sempre m'han agradat més els entrepans que allò que s'anomena plat de calent. I no és perquè és més fàcil fer un entrepà que un plat d'arròs o de pasta, perquè de ben menuda ja m'agradaven. No sabria explicar-ho. Avui dia m'agraden els entrepans senzills de casa i els elaborats dels bars, m'agrada llegir receptes que després no trobe el moment de fer i, sobretot, mirar-ne les fotos que provoquen salivera.
Com que l'entrepà està un poc menystingut -els blogs de gastronomia en parlen molt poc- m'he decidit a reivindicar-lo amb receptes pròpies i amb receptes d'altres blogs.
Comence a obrir el pa.
Comence a obrir el pa.
Hola Conxa, he arribat al teu blog d'entrepans a través de l'anunci que n'han fet els Olleta de verdures al facebook! a mi també m'agrada molt fer-me entrepans, n'hi poden haver de tantes varietats oi? i els de bars que els elaboren bé també m'agraden molt! t'aniré seguint, fins aviat!
ResponEliminaHola Bet! Gràcies per la visita, tens un blog molt bonic i l'he afegit als meus enllaços
ResponElimina